NA KONTAKTONI

KONTAKT

Ky objekt ndodhet disa minuta ecje nga Pylli i pishave dhe Plazhi i Vogël. Deri në qendër të Ulqinit ka rreth 1,5 km.

  • Ul. Kosovska bb., 85360Ulcinj
  • +382 69 032 132
  • +382 69 011 009
  • +382 30 680 888
  • aparthotelkasmi@hotmail.com